AKSU İLKOKULU
AKSU MAH. ABACILARDEDELER KÜME EVLERİ AKSU ILKOKUL VE ORTAOKULU BLOK NO 14 İÇ KAPI NO 1 ÇAĞLAYANCERİT / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

Öğrencilerin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bi "model okul" olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında insan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde akıl ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan bir birey olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

08:30-11:40 12:30-14:00

KALORİFER

Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Çağlayancerit-K.Maraş yolu üzerinde olup İlçe Merkezine 9 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi